perjantai 19. huhtikuuta 2019

K-pennut 6 viikkoa

Aika on mennyt tolkuttoman nopeasti ja tänään riiviöt täyttivät jo 6 viikkoa. Pennuilla on ollut tällä viikolla monenlaista ohjelmaa. Tiistaina käytiin Klaukkalassa pentutestissä. Testaajana toimi Pekka Korri ja sain taas paitsi vahvistusta omille havainnoilleni, myös rutkasti uutta tietoa pennuista ja vinkkejä jatkoon. Pentutestin jälkeen pentua odottavat saivat viimein kuulla, kuka niistä on kenenkin ikioma tuleva perheenjäsen. Kahden pennun kohdalla valinta oli selkeä, toivottavasti loputkin valikoituivat juuri oikealla tavalla.

Keskiviikkona oli vuorossa eläinlääkärin tarkastus. Toisella nartulla on pikkuinen, alle 0,5mm napatyrä. Muutoin kaikki saivat puhtaat paperit ja uroksilla oli kaikilla jo pallurat oikeissa paikoissa.

Tässä nyt Maijan ottamia kuvia tältä päivältä, kun ulkoiltiin omassa pihassa. Pennut ovat jo tottuneita autoilijoita, mutta nyt pysytellään pari päivää kotosalla. Maanantaina lähdetään sitten taas vähän katselemaan uusia juttuja.

Juovattaan Keskiyön Cowboy eli Rekku muuttaa Riihimäelle. Taistelutahtoinen, ihmisen lähellä viihtyvä, rauhallinen ja pentueen hiljaisin kaveri.

Juovattaan Kun Olet Poissa eli Jope lähtee 8-vkoisena Ouluun. Överisosiaalisesta, alati häntää heiluttavasta ja oikein lungin & mutkattoman luonteen omaavasta pennusta toivotaan isona terapia / kaverikoiraa.

Juovattaan Kultaista Sadetta eli Tirppa jää meille. Itsenäinen, reipas ja rohkea pentu, josta toivottavasti joskus saadaan emä uusille Juovattaalaisille. Ensisijainen tehtävä on kuitenkin juoksuttaa Nokia ja olla ihana.

Juovattaan Kivenä Kengässä eli Hönö muuttaa Ruovedelle maalaispoijaksi. Tämä aktiivinen, peloton ja äärimmäisen taistelutahtoinen tehopakkaus saa tulevaisuudessa kokeilla ainakin tokoa ja agilityä.

Juovattaan Kamat Lujilla eli Nena matkustaa viikon päästä Kuopioon nuoren parin ensikoiraksi. Tutussa laumassaan melkoinen riiviö, mutta yksin kiltti ja ihmiseen tukeutuva söpöläinen.

Juovattaan Kiistän Kaiken eli Poju jää meille hieman pidemmäksi aikaa ja muuttaa n. 10-vkoisena Tampereelle isänsä luokse asumaan. Sisukas, taistelutahtoinen, reipas ja pentueen selvästi isoin mörssäri.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti