Sijoituksessa

HERTTA

Virallinen nim: Poikkikorvan Haltinhertta
s. 24.1.2020

Hertasta on kasvanut tosi kaunis nuori narttu. Se asustaa Rovaniemellä vanhemman narttukoiran kanssa aikuistaloudessa. Luonteeltaan se on haltijansa kertoman mukaan kiltti, vilkas, helposti innostuva, ovela sekä ahne ruuan ja lelujen kanssa. Hertta on tarkoitus luustokuvata kevättalvella.

Hertta


 
INEZ

Virallinen nimi: Äänekäs Lumikki

Syntymäaika: 10.3.2020

Polveutumisen perusteella prcd-PRA ja Pompentaudin osalta terve, DM kantaja.

Yhteisomistuksessa Äänekäs-kennelin Inka-Marin kanssa.

Inez asustaa täällä Kuusamossa ja on meidän Tirpan kanssa aika vauhdikas parivaljakko aina silloin, kun treffataan. Reipas, kiltti, iloinen nuorukainen, joka on aina valmis lähtemään ulos. Rakastaa juosta vapaana ja nuuhkutella kaiken maailman tuoksuja. Inez on ensimmäinen kohdalleni osunut selvästi riistaviettinen lapinkoira. Kaikinpuolin hauska tyyppi, innolla odotan mitä siitä kasvaa. Inez pääsee luuston läpivalaisuun varmaan samoihin aikoihin Hertan kanssa, ehkä saadaan jopa leikkitreffit samalla aikaiseksi. Hertan omistajan vanhempi koirahan on Inezen mummo.   

Inez

 

TANKA

Virallinen nimi: Soutajan Pielisen Balladi

Syntymäaika: 12.4.2020

Yhteisomistuksessa Mierka-kennelin Hennan kanssa

Tanka on todella kauniisti rakentunut, nätisti kasvanut nuori narttu. Se on luonteeltaan iloinen, avoin, vauhdikas, ystävällinen ja rohkea, itsevarma, fiksu koira Se oppii nopeasti ja osallistuu mielellään ja uteliaana kaikkeen tekemiseen. On kokeillut jo paimennusta ja hienosti sujui sekin. Tanka
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti