tiistai 23. joulukuuta 2014

5 viikkoa!

Kyllä aika todella menee nopeasti. Nämä kaikki kymmenen on niin älyttömän ihania, rakkaita, suloisia, huvittavia, hassuja ja touhukkaita, että yhtään raskaalta ei ole vielä pentuarki tuntunut (sen alun kaoottisen väsymyksen ja huolen jälkeen.)

Valitettevasti ei saatu nyt 5-viikkois kuvia, meillä on niin huono kamera ja pennut jo niin eläväisiä. Mutta perjantaina luvassa taas kylään Maija & Kamera, ja pääsette ihailemaan kunnollisia kuvia.

Tänään pennut saivat toiset matolääkkeensä ja sitä varten punnitsin pennut:

Mosku 2080g (ent. Pippuri)
Tapsu 2340g
Jaajo 1970g
Joiku 1880g (ent. Kinuski)

Sissi 1840g
Natu 1700g (ent. Tirriäinen)
Panda 1840g (ent. Meteoriitti
Tassu 2030g
Sylvi 2090g (ent. Hei)
Hattie 2150g (ent. Block)

Kaikki pennut tulevat "pentupentupentupentuuuu"-kutsulla hirmuista vauhtia ihmisen luo ja syliin kiipeäjiä riittää kun lattialle istuu. Pennut ovat ulkoilleet töistäni riippuen 1-2x päivässä ja ovat innoissaan lumesta. Huomisesta alkaen viemme pennut ulos aina ruokailun jälkeen sekä mahdollisuuksien mukaan myös heräämisen jälkeen, jotta tarpeet opittaisiin tekemään sinne. Pari päivää sitten pennut saivat ruokansa tuulikaapissa ja siitä mentiin pihalle heti lautasten tyhjennyttyä; vähensi luutuamishommia kovasti.

Tällä viikolla aletaan totuttelemaan myös pikkuhiljaa autokyyteihin, ja viikonloppuna ois tarkoitus lähteä omaa pihaa pidemmälle ulkoilemaan.

IHANAA JOULUNAIKAA KAIKILLE LUKIJOILLE!

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti